Εταιρεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Σας καλωσορίζουμε στην οικογενειακή επιχείρηση «KARAKIS-CARAVANIA», που ειδικεύεται στο εμπόριο τροχοβιλών και τροχόσπιτων.
Από το 1955 κάνουμε εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τροχόσπιτων από τη Γερμανία και συνεχίζουμε πρωτοποριακά μέχρι σήμερα, ως 2η γενιά, με υπεύθυνο τον Γεώργιο Καράκη και τη σύζυγό του Silke Burkhart, να βρισκόμαστε στη λίστα των κορυφαίων σε ποιότητα και τιμές εισαγωγέων στην Ελλάδα.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε και με την πώληση τροχοβιλών (τύπου τροχόσπιτου), σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και για όλα τα γούστα, τις οποίες μπορείτε να δείτε από κοντά στην μεγάλη έκθεσή μας που βρίσκεται στην Λ. Αθηνών 400 στο Δαφνί/Χαϊδάρι.
Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα και αναλυτικά στα μοντέλα του ενδιαφέροντός σας.
Σε εμάς μπορείτε να βασιστείτε ότι θα είμαστε κοντά σας πριν και μετά την αγορά, γιατί όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας, σωστού επαγγελματισμού αλλά κι εσείς με τον τρόπο σας, μας έχουν διδάξει και αποδείξει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν βασίζονται μόνο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα επιλέγουν τροχοβίλες ως εξοχική -και όχι μόνο- κατοικία.
Ο λόγος είναι η πληθώρα των πλεονεκτημάτων που τις χαρακτηρίζει, όπως ελευθερία, εκμετάλλευση χώρου κα ευελιξία σε σχέση με το τροχόσπιτο, εξίσου κοντά στη φύση, όμως με περισσότερες απαιτούμενες παροχές και ανέσεις μιας μόνιμης κατοικίας.
Οι τροχοβίλες παρέχουν όλο τον απαιτούμενο ηλεκτρικό εξοπλισμό που χρειάζεται για μια άνετη διαμονή, με εύκολη πρόσβαση στην κεντρική ηλεκτρική εγκατάσταση που βρίσκεται εξωτερικά του χώρου και έχει ως αποτέλεσμα την ευκολία κινήσεων σε περίπτωση βλάβης ή επιπρόσθετων ηλεκτρικών παροχών. Επίσης, βασικός παράγοντας είναι η άριστη μόνωση (εξωτερικά και εσωτερικά) που μας παρέχει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα. Το εξωτερικό μέρος της τροχοβίλας, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ή από πρωτογενές μέταλλο γαλβανισμένο (panel). Η βάση στήριξής της είναι μεταλλική (στις περισσότερες γαλβανιζέ) με κοτσαδόρο και ρόδες.
Οι τροχοβίλες μας είναι απόλυτα έτοιμες να κατοικηθούν την ίδια μέρα που θα εγκατασταθούν στο χώρο σας από εμάς.
Η μεταφορά τους γίνεται από εμάς με δικά μας οχήματα (φορτηγό και ρυμούλκα) με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Εχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση.
Είναι η καλύτερη ολοκληρωμένη λύση για να ομορφύνετε το οικόπεδό σας οικονομικά, με όλες τις παροχές μιας μόνιμης κατοικίας.
Θα χαιρόμαστε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία….