Υπηρεσίες

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ
Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε τροχόσπιτα και τροχοβίλες, με τις καλύτερες τιμές στην αγορά, κορυφαίας ποιότητας και κατάστασης.
ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο κάθε τύπου για τα τροχόσπιτα και τροχοβίλες που διαθέτουμε, έτσι ώστε να είστε σίγουρη για την αγορά σας και εμείς για την πώληση μας.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ EXTRA
Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, τεντών, περγολών, ειδικές κατασκευές (συστημάτων ασφαλείας σε πόρτες και παράθυρα), κατόπιν συνεννόησης, σε τιμές χονδρικής.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Στην Karakis-Caravania δεχόμαστε όλων τον ειδών ανταλλαγές, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βγείτε κερδισμένοι.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δεχόμαστε παραγγελίες για όλων τον ειδών τροχόσπιτα ή τροχοβίλες, να είστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε το οτιδήποτε ζητάτε σε απίστευτες τιμές.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΠΙΔΕΙΞΗ
Στην εταιρεία μας πριν από κάθε αγορά σας κάνουμε επίδειξη και ενημέρωση για την σωστή λειτουργία και συντήρηση του μηχανήματος σας.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
Πριν από κάθε παράδοση τροχόσπιτου ή τροχοβίλας γίνετε λεπτομερής καθαρισμός και απολύμανση από το έμπειρο συνεργείο μας.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα αποστολές και παραδόσης στον χώρο σας με τα δικά μας οχήματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση του τροχόσπιτου στον χώρο σας μετά από μελέτη που διενεργείτε από το συνεργείο μας.